viernes, 31 de mayo de 2013

La noticia que una ya no sabe como calificar.


Copio literalmente la noticia publicada por el Periódico de Catalunya:

Fabra renuncia a su "personal coach"
El president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, ha renunciat aquest dijous al seu'personal coach' després de la polèmica que s'ha generat per la publicació al diari 'Levante' que era pagat amb fons públics. El preu estimat del curs de lideratge, que hauria de servir per "entrenar" el sentit comú i la proximitat o millorar la seva capacitat de gestió i la seva autoexigència, està valorat en uns 20.000 euros. En un comunicat, el president valencià ha al·ludit al principi d'"austeritat" per argumentar la seva marxa enrere.
zoom
El president valencià, Alberto Fabra, en una imatge d'arxiu. MIGUEL LORENZO
El president valencià, Alberto Fabra, en una imatge d'arxiu. MIGUEL LORENZO
Abans de conèixer-se que Fabra renunciava a l'entrenador, el portaveu de l'Executiu valencià, José Ciscar, ha justificat en roda de premsa la utilització de diner públic per costejar el curs perquè es tracta d'una "formació" que "redunda en benefici de la societat" valenciana, i que "no té contradicció" amb les retallades a l'Administració pública que està portant a terme el seu Govern.
A preguntes dels periodistes sobre si aquesta formació no la hauria de pagar el PP o Fabra, Ciscar ha insistit que es tracta d'un "esforç de formació per posar-lo al servei dels valencians". "Les persones que estan al màxim nivell i se'ls exigeix el màxim és lògic que tinguin una formació permanent", ha dit Ciscar, per a qui el curs hauria tret "el màxim rendiment" a totes les qualitats del líder del seu partit i govern, entre les quals ha destacat "el sentit comú, la proximitat, la capacitat de gestió i la seva autoexigència".
El 'personal coach' Javier Marigorta --el seu contracte confidencial amb la Generalitat valenciana no va haver de passar cap procés de publicitat al no superar els 60.000 euros-- és expert en meditació i organització de grups, encara que també ofereix cursos de "mestria en l'amor" i de "relacions excel·lents". En els seus cursos, Marigorta treballa amb la consigna que "el secret de l'èxit ets tu mateix". Es dóna la circumstància que l'expert en lideratge té actualment 53 seguidors al seu compte de Twitter.
Aunque la noticia está en catalán,y soy consciente de que este blog lo leen personas de otras comunidades,pienso que se entiende perfectamente el sentido...llega un momento en el que la rabia de pensar cómo nos toman el pelo, como nos roban,como justifican lo injustificable amenaza con desbordarse y dejar atrás la razón...hay individuos que no merecen estar en el mundo,porque únicamente están en él para ensuciarlo y pervertirlo.Y esto teniendo en cuenta que ya se ocupan de hacernos llegar sólo una ínfima parte de lo que estan haciendo...y mientras, vamos recortando de sanidad, de educación, de servicios sociales, de pensiones...para que esta panda de hijos de mala madre puedan vivir como Dios y soltar paridas tipo "que se jodan..."cuando se habla de personas a las que la crisis o mejor dicho, la mala gestión de estos criminales ha llevado a situaciones límite...qué casualidad que la frasecita de marras la soltara otra integrante del clan Fabra...

:

4 comentarios:

  1. No tengo problema, hablo catalán en la intimidad.

    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. Y pensando mal. . . .
    ¿El curso es real o una forma de que un amigo disfrute del pastel?
    Un petonet,

    ResponderEliminar
  3. Pues sí, indignante. No sé en qué estaría pensando Alberto Fabra... Parece que estaba alejándose de las malas prácticas de su antecesor, pero tenía que cagarla.
    Sólo una cosa, porque no sé si se da a entender en el texto o soy yo la que lo ha malinterpretado: Alberto Fabra no es familia de Carlos Fabra ni de su hija Andrea (la del "que se jodan")

    Saludos :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bienvenida al blog!
      ¿No son familia Alberto Fabra y los otros dos?jolines,pues como si lo fueran,porque son igual de ladrones...
      un abrazo

      Eliminar